Freelance (B2B)
Bemanding er for mange virksomheder en af de tungeste udgifter. Særligt fastansættelser har i flere tilfælde vist sig at være en hindring for, at virksomheder hurtigt kan sadle om og tilpasse sig et marked. Så hvordan kan du sikre din virksomheds overlevelse?
Ved at anvende freelancer i tidsbegrænsede perioder, som et supplement til din faste medarbejderstab, sikrer du en fleksibilitet og tilpasningsevne, så du bedre kan navigere i et omskifteligt marked og dermed styrke din forretning.

 

Står I med en akut mangel på ressourcer eller ønsker I et længerevarende tæt samarbejde med en freelancer ?
Tegnestuens indehaver har 30 års tegnestueerfaring, heraf 20 år som bygningskonstruktør.
Tegnestuens speciale er nybygning, tilbygning, ombygning og renovering af boliger, herunder eksempelvis helårshuse, sommerhuse, byhuse og rækkehuse.

 

Kontakt tegnestuen og lad os drøfte mulighederne for et samarbejde.

 

P R I S : Afhænger af opgaven og aftales i hvert enkelt tilfælde. Udføres på timebasis eller fast tilbud kan gives. 

Samtykke til brug af cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, så du bliver præsenteret for mere relevante produkter og annoncer. Vi bruger det også til at analysere vores trafik. Oplysninger om din brug af vores hjemmeside bliver delt med vores partnere inden for annoncering og analyse. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere